HTML

Brighton élete

Majdnem mindent felszámolva magunk mögött kijöttünk Brightonba egy jobb mindenség reményében. Egy 30-as házaspár újrakezdése.

Friss topikok

  • dusek: Az egyik a St.James St.-en van ha nem tévedek. (2014.02.06. 14:59) Lengyel-magyar jóbarát
  • l.christa: Nemreg jottem Brightonba es nagyon tetszik!! (2013.12.20. 22:53) A várva várt:-)))
  • ___________________________ (törölt): Na, én ezzel 3 évig szenvedtem Birminghamben, a bőröndben hurcolt, aztán kincsként őrizgetett gyua... (2013.09.09. 13:43) Éhség (honvágy?)
  • borbelyzsuzsa: Hát igen, inkább egyék meg a maradékot, csak ne rám célozzanak az utcán:-)) (2013.05.14. 17:45) Mert a sirályok is éhesek
  • stleon: Igen, meglépetés volt itt Burgess Hil-ben is.Egész este autókat tologattunk egy enyhe emelkedőn.Mi... (2013.03.20. 10:16) A hó Brightonban

Címkék

Idő

borbelyzsuzsa 2012.11.01. 20:07

pavilion_1351796392.jpg_640x480

Amikor márciusban elkezdődött ez az egész kinti élet, minden nagyon messzinek tűnt. Mi lesz, hogy lesz, és hogy bírni fogjuk e, és ezer ilyen hasonló kérdés zajlott a fejünkben.

Áprilisban egyszer nézegettük a repjegyeket, és a jaj de nagyon olcsó, mi lenne ha megvennénk gondolatot tett követte. majd novemberre hazamegyünk, az mégse karácsony amikor mindenki útnak indul, de előtte már nem sok van, jó lesz az. Illetve a legfőbb ok, hogy Beninek (kedvenc unokaöccs) akkor van a szülinapja. Valamint még jó messze van. Megvettük a jegyeket.

Most amikor már csak 5 nap van és indulunk egyszeriben nagyon nagyon közeli a dolog.

Ijesztően közeli. Izgalmas, de rémisztő is egy kicsit. Jó lesz végre Gáborommal együtt repülünk, eddig mindig csak külön-külön repkedtünk, meg már jó lesz látni az otthoniakat is.

Amikor busszak költöztünk ki az egyik velem utazó anyuka mesélte, amikor hazamegy be van osztva az ideje, mindenkinek ugyanazt elmondja, és sokkal fáradtabb mint előtte. Nem igazán pihenés a pihenés.

Nos, még haza se értünk, de az időbeosztás már megvan. Mikor kivel mit, minek miért és meddig. Szórakoztató.

és hogy miért a mellékelt fénykép?

Mert épül a brightoni karácsonyi korcsolyapálya. hurrá.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://brightonelete.blog.hu/api/trackback/id/tr874884436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása