HTML

Brighton élete

Majdnem mindent felszámolva magunk mögött kijöttünk Brightonba egy jobb mindenség reményében. Egy 30-as házaspár újrakezdése.

Friss topikok

  • dusek: Az egyik a St.James St.-en van ha nem tévedek. (2014.02.06. 14:59) Lengyel-magyar jóbarát
  • l.christa: Nemreg jottem Brightonba es nagyon tetszik!! (2013.12.20. 22:53) A várva várt:-)))
  • ___________________________ (törölt): Na, én ezzel 3 évig szenvedtem Birminghamben, a bőröndben hurcolt, aztán kincsként őrizgetett gyua... (2013.09.09. 13:43) Éhség (honvágy?)
  • borbelyzsuzsa: Hát igen, inkább egyék meg a maradékot, csak ne rám célozzanak az utcán:-)) (2013.05.14. 17:45) Mert a sirályok is éhesek
  • stleon: Igen, meglépetés volt itt Burgess Hil-ben is.Egész este autókat tologattunk egy enyhe emelkedőn.Mi... (2013.03.20. 10:16) A hó Brightonban

Címkék

Második hét

borbelyzsuzsa 2012.03.16. 21:52

Ezen a héten elkezdtünk iskolába járni. Ebben az a jó, hogy újra rendszer költözött az életünkbe, hiszen még három hétig minden délelőttöt iskolában töltünk. Reggel 9-15-re megyünk és 12-30-ig tanulunk. A csoportunkban törökök, olaszok és egy brazil fiú van. Nagyon szórakoztató, mert nem csak a magyar akcentus a fura. Minden pénteken dolgozat, meg beszélünk sokat, ilyesmi.

Az iskola mellett elmentünk abba a kávézóba is ahol majd dolgozni szeretnék. Ezeket kóstoltuk meg.

A sütemény is nagyon finom, de a Latte és a Mochacino igazán remek volt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voltunk sokat a tengerparton, de amikor az angolok már egy szál pólóban vannak, mi még pulóverben fagyoskodunk. Észre lehet venni, hogy amint egy kicsit is süt a nap a tengerpartot ellepik az emberek. Kinyitnak a standok, sütnek, főznek, szórakoznak.

A munkakeresés halad, de nekem még van pár hetem a bibliográfiával, azután én is belevetem magam. Egy kép a munkakeresésről:

 

Ebben az utcában lakunk most, és én nem tudtam, hogy Gábor fényképez. Örültem a napsütésnek.

 

 

 

 

 

 

 

Lett egy új hobbink azzal, hogy nem a központban lakunk. A buszozás.

Mivel van bérletünk a hétre és itt tiszták, gyorsak, pontosak a buszok, szokásunk lett, hogy felülünk egy buszra és elmegyünk az egyik vagy a másik irányban a végállomásra. Jártunk már 4 vagy 5 végállomáson, érdekesek, és így jól meg lehet nézni a várost. Vannak olyan részek ahova nagyon szeretnénk költözni, de egy olyat is láttunk már ahova annyira nem. A következő kép egy szép környékről készült mert vannak olyan helyek, ahol nagyon törődnek ezekkel a kis kertekkel. Amikor még otthon voltunk és láttunk ilyen brit műsorokat, hogy a mini kertjüket mennyire nem tartották rendbe, el sem tudtuk igazán képzelni, hogy mért nem. És néha tényleg így van, de a mellékelt szobrok is mutatják, hogy van aki igenis foglalkozik a kertjével és a művészetet is szereti.

 

 

 

Holnap elköltözünk a következő ideiglenes lakhelyünkre, aztán reméljük hamarosan már valami saját bérlésű lakásban hajthatjuk álomra a fejünket.

 

 

 

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://brightonelete.blog.hu/api/trackback/id/tr84321139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VajdaOlga 2012.03.17. 21:36:52

Dicséretes a bibliográfia iránti elkötelezettség, de azért kirándulgassatok sokat!
És tegyél még képeket!

borbelyzsuzsa 2012.03.18. 18:57:48

Oks, tenni fogom, de előtte munka kell, nem lehet mindíg csak utazgatni. meg a könyv az első:-)))

olimorc 2012.03.18. 20:42:59

Akkor ide kell írni a kéréseket, ha jól látom: nagyítható képek !!

Ja és feltétlen értesítsetek ha sikerül kinti alapanyagokból kifejleszteni egy jó paprikáskrumplit, megdöntve ezzel nővérem elméletét.

A tréfát félretéve: a legjobbakat.
süti beállítások módosítása