HTML

Brighton élete

Majdnem mindent felszámolva magunk mögött kijöttünk Brightonba egy jobb mindenség reményében. Egy 30-as házaspár újrakezdése.

Friss topikok

  • dusek: Az egyik a St.James St.-en van ha nem tévedek. (2014.02.06. 14:59) Lengyel-magyar jóbarát
  • l.christa: Nemreg jottem Brightonba es nagyon tetszik!! (2013.12.20. 22:53) A várva várt:-)))
  • ___________________________ (törölt): Na, én ezzel 3 évig szenvedtem Birminghamben, a bőröndben hurcolt, aztán kincsként őrizgetett gyua... (2013.09.09. 13:43) Éhség (honvágy?)
  • borbelyzsuzsa: Hát igen, inkább egyék meg a maradékot, csak ne rám célozzanak az utcán:-)) (2013.05.14. 17:45) Mert a sirályok is éhesek
  • stleon: Igen, meglépetés volt itt Burgess Hil-ben is.Egész este autókat tologattunk egy enyhe emelkedőn.Mi... (2013.03.20. 10:16) A hó Brightonban

Címkék

A szavazás befejeződött

borbelyzsuzsa 2012.03.27. 22:25

Amikor kiértünk ide Brightonba felkészültünk arra, hogy lesznek majd olyan dolgok is amik furcsának fognak tűnni, illetve mivel ez egy teljesen másik ország lesznek érdekességek.

Ma megpróbálom ezeket összegyűjteni. Először is a legfontosabb, hogy az általam nagyon utált galambok mellé megismerkedtem a sirályokkal.

Ezek a (galambokat is üldöző) madarak nem annyira kedvesek és aranyosak. Az ablakunkból kekszes dobozba bezárva lopták el a májkrémünket míg mi munkát keresni voltunk éppen. De többször láttuk azt, hogy ijesztően közel szállnak valakihez aki éppen eszik valamit. A kukákról pedig azt gondolják, hogy mind az övék. Amikor a galambokat kergetik, na akkor aranyosak. Illetve láttuk amikor topognak a füvön, az meg vicces, de szerintem amúgy nem kedves madarak.

Amikor szombaton a parton voltunk a galambokon és a sirályokon kívül egyszer csak feltűnt egy hölgy, vállán a papagájjal. Leült a mellettünk levő asztalhoz, rendelt egy teát, a madarának vizet, hogy ihasson, és kedvesen iszogatta a teáját. Gábor megkérdezte szabad e a madárról egy fotót készíteni, ennek eredménye a következő kép:

Egy kislány és az anyukája odamentek az asztalához, és Ő nagyon kedvesen ráérősen mesélt nekik a madárról. A kislány még enni is adhatott neki.

 

 

 

 

 

 

Furcsa még az, hogy itt mindent lehet. Az embereket nem zavarja, ha a harisnyájuk ki van szakadva, illetve itt mindenféle másságot elfogadnak. Ez persze jó is, mert az ember bármit felvehet, nem nézik meg, nem nevetik ki, és lehet bundát húzni strandpapucs mellé mindenféle szívbaj nélkül. Ezekről a momentumokról nem készítünk képeket, de ha valaki majd meglátogat minket az első nap észreveszi a nagy "szabadságot". Ez itt a teljes szabadság városa:-)

És most vissza a lakásokba.

A wc-ben és a fürdőszobában nem kell meglepődni ha csak egy zsinórt találsz, ez a villanykapcsoló. Én első alkalommal ezen elcsodálkoztam, de akkor furcsa volt a két csap a mosdókagylón, mára már nem zavar a használatuk.

 

 

 

 

Nincs róla képünk, de itt szinte mindenhol szőnyeg van. Az emeletes házban ahol most lakunk mindenhol padlószőnyeg van, kivéve az erkélyt. Szerintünk a konyhába, wc-be és a fürdőbe nem logikus, de mégis van.

És jöjjön a szavazás nyertese. A lakás ahol élünk különböző mágikus elemekkel van felszerelve. Jézus és Buddha egy falon teljesen jól megfér, talán a rózsaszín festés miatt, de úgy tűnik nincs köztük vita. A lakás különböző helyein összekötött csomóba rakott száraz növények vannak, és jöjjön a legérdekesebb:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A termosztátot és konnektort védő fokhagyma. Második hete lakunk itt, és ez azóta itt pihen. Mi nem merünk hozzányúlni. Aki tudja mire való pontosan, írja meg.

További szép estét!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://brightonelete.blog.hu/api/trackback/id/tr374344685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

keios 2012.04.03. 17:49:26

Fokhagyma egyértelműen vámpírok ellen. De h biztos legyen én raknék még oda párat.

borbelyzsuzsa 2012.04.03. 18:36:03

@keios: Az a vicces benne, h immáron 3 hete látjuk ott minden nap, de nem akar megromlani, se kicsírázni.
süti beállítások módosítása