HTML

Brighton élete

Majdnem mindent felszámolva magunk mögött kijöttünk Brightonba egy jobb mindenség reményében. Egy 30-as házaspár újrakezdése.

Friss topikok

  • dusek: Az egyik a St.James St.-en van ha nem tévedek. (2014.02.06. 14:59) Lengyel-magyar jóbarát
  • l.christa: Nemreg jottem Brightonba es nagyon tetszik!! (2013.12.20. 22:53) A várva várt:-)))
  • ___________________________ (törölt): Na, én ezzel 3 évig szenvedtem Birminghamben, a bőröndben hurcolt, aztán kincsként őrizgetett gyua... (2013.09.09. 13:43) Éhség (honvágy?)
  • borbelyzsuzsa: Hát igen, inkább egyék meg a maradékot, csak ne rám célozzanak az utcán:-)) (2013.05.14. 17:45) Mert a sirályok is éhesek
  • stleon: Igen, meglépetés volt itt Burgess Hil-ben is.Egész este autókat tologattunk egy enyhe emelkedőn.Mi... (2013.03.20. 10:16) A hó Brightonban

Címkék

Karácsonyi állatok

borbelyzsuzsa 2012.12.29. 18:12

karacsony_1356800559.jpg_480x640

Szóval így néznek ki a karácsonyi díszbe öltözött állatkáink.

Mivel lemaradtunk idén a sok gömb vásárlásáról csak ennyit szereltünk rájuk, de majd jövőre sokkal gyorsabbak leszünk. Igaz elég furcsa így, hogy szeptember végétől jelen van a karácsony, de ez legalább egy hosszú program január 6-ig. Szerencsére a vízkereszt itt is véget vet a sok karácsonyi mindenségnek.

A halászlé eszünbe sem jutott, mert otthon is csak a Halcentrumig mentünk el, egy egy adagot rendelve karácsonyra. Pulykát nem mertünk bevállalni, mert túl nagy is, meg amikor megláttam az árát azon nyomban dobtam egy hátast. Maradt a csirkemell sajttal, kis füstölt hússal, barackkal megsütve. Mivel vegyülnek az ünnepek és a szokások így lencsesaláta volt mellé, hátha akkor is pénzt fial ha karácsonykor esszük.-))

Meg akartuk lesni azt az angol szokást, miszerint 24-én kocsmába mennek. Amikor mi este 10 után zuhogó esőbe elindultunk kocsmát keresni már mind be volt zárva. Vagyis ami útba esett. Persze mivel rólunk van szó, addig amíg kinnt voltunk az utcán olyan szinten esett is az eső, hogy az elázás kívülről teljességgel megtörtént. Mert esőnadrágot nem húztunk. Így hazaballagtunk, és itthon kártyáztunk szépen.

25-én az egész város pangott az ürességtől, ami nagyon furcsa volt. Mert mostanában nem csak szombaton a hivatalos vásárlós napon hömpölyögtek a tömegek az utcán hanem mindíg. A buszok egyáltalán nem jártak. Mindenki otthon volt és ünnepelt. ..

...vagy készülődött a 26-án kezdődő nagy téli leárazásra:-))

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://brightonelete.blog.hu/api/trackback/id/tr74986683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása