HTML

Brighton élete

Majdnem mindent felszámolva magunk mögött kijöttünk Brightonba egy jobb mindenség reményében. Egy 30-as házaspár újrakezdése.

Friss topikok

  • dusek: Az egyik a St.James St.-en van ha nem tévedek. (2014.02.06. 14:59) Lengyel-magyar jóbarát
  • l.christa: Nemreg jottem Brightonba es nagyon tetszik!! (2013.12.20. 22:53) A várva várt:-)))
  • ___________________________ (törölt): Na, én ezzel 3 évig szenvedtem Birminghamben, a bőröndben hurcolt, aztán kincsként őrizgetett gyua... (2013.09.09. 13:43) Éhség (honvágy?)
  • borbelyzsuzsa: Hát igen, inkább egyék meg a maradékot, csak ne rám célozzanak az utcán:-)) (2013.05.14. 17:45) Mert a sirályok is éhesek
  • stleon: Igen, meglépetés volt itt Burgess Hil-ben is.Egész este autókat tologattunk egy enyhe emelkedőn.Mi... (2013.03.20. 10:16) A hó Brightonban

Címkék

Sale, sale sale

borbelyzsuzsa 2012.12.30. 17:15

sale_1356882946.jpg_480x640

Amikor még Szegedem, Pesten meg Békéscsabán éltünk minden évben a karácsony és szilveszter közötti híradók voltak a vidámak. Egyrészt sose halt meg senki, de mindenhol (persze csak a kereskedelmi híradókról beszélek) csak a boldog karácsonyt és az évértékelést lehetett nézni. Minden évben bemutatták, ahogy az angolok éjjel órákat állnak sorba a december 26-án kezdődő nagy téli kiárusításhoz. Sosem értettem.

Mondjuk a történethez hozzátartozik, hogy nem vagyok az a nagyon vásárlós fajta. Az élelmiszeráruházakban még csak csak elbóklászok a sorok között, de ha tehetem gyorsan megrendelem a netről ami kell. A túraboltok azok ahol szeretek nézelődni, és persze azok a cipőboltok ahol Martenseket lehet venni.

A régebb óta itt élő ismerőseim mondták, hogy ez tényleg kemény ez a nagy leértékelés, az emberek csak vásárolnak és vásárolnak. Úgy voltunk vele az Urammal, hogy idén utánanézünk. Persze eszünk ágában sem volt reggel korán kelni. Olyan 11 után indultunk el, Ő onnan egyből munkába ment. Túl sok ember nem volt az utcákon de a boltokban annál inkább. Nem tudom, hogy ezek ugyanazok az emberek akik karácsony előtt szintén a boltokat rohamozták. De tényleg sok minden le van értékelve. Jómagam ágyneműre vadásztam. A képen látható, hogy a küldetésem sikerrel járt. Ami a legmeglepőbb volt a dologban, az az, hogy az eleve 50%os árra leértékelt ágynemű még majdnem negyedannyival kevesebbe került mire a kasszához értem.

Minden olcsóbb, bőröndök, cipők, ruhák, bútorok minden és minden. Ráadásul a tévében januári leárazásokról is szólnak a reklámok.

A legvidámabb az az, hogy a Morrisonsban megjelentek a húsvéti tojások:-)))

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://brightonelete.blog.hu/api/trackback/id/tr974988006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása